Öt perc után fogyott el a kutya türelme

"Ha jó erősen dudálok, talán visszajön a gazdám!"

Soha ne hagyja egyedül a kutyáját az autóban bezárva, különben úgy járhat, mint egy brit férfi. Szerencsére semmi tragikus nem történt, ellenben Fern igen határozottan hívta fel magára a figyelmet.

2014.03.12 07:29ma.hu
Fotó: YouTube

Láthatóan nem tette boldoggá Fernt, a boxert az a tudat, hogy gazdái egyedül hagyták az autóban, nemtetszésének pedig igen határozottan adott hangot - szó szerint. A kutya alig öt perc után kezdett éktelen dudálásba, és amíg Graham és Fiona Haddow vissza nem ért, már abba sem akarta hagyni. A brit házaspár egy művészeti galériát látogatott meg a hétvégén, kutyájukat pedig nem akarták otthon hagyni, de a galériába nem vihették be, így hát az 58 éves Graham azt gondolta, egy rövidebb időre még ott hagyhatja a kocsiban a szukát. Fern azonban egészen más véleményen volt, és nagyjából öt perc után elveszítette a türelmét, átült a vezetőülésre, és mancsával kitartóan nyomta a dudát. Még akkor sem hagyta abba, amikor már szép tömeg gyűlt a kocsi köré, elvégre ő nem sok embert akart odacsődíteni, csak egyet, de rá mintegy negyed órát kellett várnia.

Graham először el sem tudta képzelni, milyen szörnyűség történhetett, amikor a galériából kilépve megátta a kocsija körül nyüzsgő tömeget, majd rájött, hogy a tülkölés is onnan jön. "Ahogy közelebb értem, már láttam, hogy az emberek mutogatnak valamit és nevetnek és fotóznak" - idézte a férfit a Metro című brit lap. "Egy fiatal robogós fiú azt mondta, ő már a kezdetektől fogva ott volt, és már 15 perce tart a dudálás - mi pedig még csak 20 percet voltunk távol. Amikor odaértem, olyan volt, mintha azt mondta volna: hol voltál? Már vártalak! Ő egy kis díva, és csak egy kis figyelmet akart" - magyarázta a megkönnyebbült gazdi.

)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.