Havazás

Több baleset is történt Zalában

Több, könnyebb személyi sérüléssel is járó baleset történt szerdán Zalában a havas utakon.

2014.01.29 12:43MTI
freedigitalphotos.net

Két ember könnyebben megsérült, amikor autójukkal Kisszigetnél a havas úton megcsúsztak, az árokba borultak, és végül egy beton hídfőnek csapódtak. A 47 éves nőt és az 57 éves férfit a mentők a helyszínen ellátták - közölte honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 7-es főúton két baleset is történt a reggeli órákban Nagykanizsa közelében. Egy személyautó megcsúszott az úttesten és a meredek árokparton állt meg, két órával később egy másik a vízelvezető árokba hajtott. Egyik esetben sem sérült meg senki, de a műszaki mentés idejére lezárták a főutat.

Zalakaroson ugyancsak egy személygépkocsi sodródott le az úttestről, az árokba csapódott és a tetejére borulva állt meg. A balesetben egy ember könnyebben megsérült, a mentők őt is a helyszínen látták el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.