Sűrű köd szombaton

Jön a köd, vigyázzon!

Riasztást adtak ki a rossz látási viszonyok miatt a hétvége első napjára. Ráadásul még hideg is lesz.

2013.12.20 20:55MTI

Szombatra az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a várható tartós, sűrű köd miatt. Veszélyjelzésben azt írta: a sűrű köd többfelé tartósan megmarad, a látástávolság pár száz méter körüli lehet. Elszórtan ónos szitálásra is számítani lehet.

Az előrejelzés szerint szombaton nagyrészt borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, a középső országrészben is egyre kisebb területen valószínű napsütés. Helyenként szitálás, ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 4 és mínusz 1 Celsius-fok között alakul, de egyes tartósabban derült tájakon ennél hidegebb valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.