Fokozott óvatosságra int a rendőrség

Több helyen sűrű köd nehezíti a közlekedést Pest megyében

Fokozott elővigyázatosságra figyelmezteti a rendőrség a közlekedőket Pest megyében, ahol több helyen is sűrű köd nehezíti a forgalmat.

2013.12.20 17:42MTI
MTI, archív

Beluzsárné Belicza Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: az M0-ás autóút új szakaszán, Pécel térségében, valamint az M3-as autópálya Pest megyei részén helyenként csak 50-100 méter közötti a látótávolság, és helyenként csúszhat is az út.

A rendőrség ezért arra kéri az érintett szakaszokon közlekedőket, hogy fokozott körültekintéssel, az út- és látási viszonyokat figyelembe véve, szükség esetén a megengedett sebességnél jóval lassabban haladjanak – mondta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.