Lehet fehér a Karácsony?

Marad a szürkeség és a köd

A jövő héten is marad a borult és párás idő, helyenként lehet ónos szitálás, de jelentős csapadékra nem kell számítanunk.

2013.12.15 16:19MTI
http://www.freedigitalphotos.net

Hétfőn többnyire erősen felhős vagy borult, párás, elsősorban a nyugati megyékben helyenként tartósan ködös időre lehet számítani. Néhol előfordulhat szitálás, ónos szitálás, hószállingózás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb mínusz 1 és plusz 4 Celsius-fok között várható.

Kedden és szerdán az ország nagy részén erősen felhős vagy borult, párás, főként a reggeli és esti órákban helyenként ködös idő lesz. Szitálás, ónos szitálás előfordulhat. A minimumhőmérséklet kedden mínusz 4 és 0, csütörtökön mínusz 5 és 0 fok között, a nappali maximumok várhatóan mindkét nap mínusz 1 és plusz 4 fok között alakulnak.

Csütörtökön és pénteken is hasonló lesz az idő, számottevő csapadék továbbra sem várható. A leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben csütörtökön mínusz 1 és plusz 4, pénteken 0 és plusz 6 fok közötti értékekre lehet számítani.

Szombaton és vasárnap is többnyire borult, párás, néhol ködös idő várható, számottevő csapadék nem lesz, de néhol megélénkülhet a szél. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és 0, a legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 6 fok között alakul. Vasárnap a leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok lehet, napközben mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.