Egy benzinkutat is letarolt a közelben

Brutális forgószél elvitte a verőcei tűzoltóság tetejét - KÉPEK!

Elvitte egy tűzoltóság tetejét a forgószél, ami végigsöpört a horvátországi Verőcén és Pitomacon.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.11.04 12:46ma.hu
Kattintson a képre! >>>

A vasárnap esti vihar komoly károkat okozott a határtól délre is. "Nagyon gyorsan jött, minden megrázkódott. Fél hét előtt öt perccel kezdte és percekig tartott" - mondta a verőcei tűzoltóság szóvivője, Anto Tutics.

Az első vizsgálatok azt mutatták, hogy a tűzoltóság épülete szenvedte a legnagyobb károkat. A több mint 100 kilométeres szél elvitte a tetőszerkezetet, betörte a bejárati ajtót, ami ráadásul az egyik tűzoltóautón landolt.

A környéken elsősorban a kidőlt fatörzsek okoztak károkat, de a közeli Pitomac településen a forgószél egy benzinkúton csapott le, amit szinte teljesen lerombolt. Noha több személygépjármű és egy kamion is komoly sérüléseket szenvedett, személyi sérülés az első jelentések szerint nem történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.