Hidegfront

Durván megtépte a vihar Nógrád megyét - KÉPEK!

Harminc családi házat rongált meg a viharos erejű szél vasárnap a Nógrád megyei Karancsságon, az épületek nem váltak lakhatatlanná.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.11.03 20:45MTI
Így gyülekeztek a felhők már Nagykanizsa felett (MTI fotó) - KATT a képekért!

A Heves megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Angyal Eszter elmondta: Karancsságon az Iskola és a Palóc úti családi házak tetőszerkezetét részben megbontotta a viharos szél, és néhány ház tűzfala is megsérült.

A szóvivő azt is elmondta, hogy Salgótarjánban a Somlyói úton szintén a vihar következtében dőlt az elektromos vezetékre egy húszméteres nyárfa, amely az útszakasz teljes szélességében forgalmi akadályt képezett.

A salgótarjáni tűzoltók eltávolították a veszélyes fát.

Angyal Eszter közölte: egyik esetnél sem sérült meg senki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.