Eső, nem árvíz

Víz öntötte el a Mammut bevásárlóközpontot - VIDEÓ!

A Budapest II. kerületében található Mammut bevásárlóközpontot is elöntötte a víz.

Nézze meg, mit kapott a II. kerület vízből >>> képgaléria

2013.06.08 18:47ma.hu
KATT a képre! >>>

A hirtelen esőzéstől a budai hegyekről lezúduló csapadék az árvíz miatt túlterhelt csatornákon betört a  II. kerületi bevásárlóközpontba is, nem csak a Bem József térre. A probléma oka tehát az árvíz miatt lezárt csatornarendszer, nem pedig az áradó Duna vize. Az utcákon fél méteres víz hömpölygött.

Az origo helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a Mammutban az első emeleti cipőbolt teteje be is szakadt az esővíztől. Az üzletek mindenesetre bezártak, a mozgólépcsőkről zúdul lefelé a víz.

Szemtanúk szerint nagy gondba a  -1. szinten található Media Markt került, de a vásárlók szerencsére nem estek pánikba, fotózták és videózták a beázó plázát. Íme...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.