Lehet kreatívkodni!

Ha nagyon unatkozik... nyomtasson saját műpéniszt

Ma már bárki megkreálhatja saját műpéniszét a Dildo-generator segítségével!

2014.05.12 07:29ma.hu

Elképesztő módon terjed a 3D-s nyomtatás, olyannyira, hogy néhány keresletérzékeny szakembernek köszönhetően ma már akár saját műpéniszt is tervezhetünk illetve printelhetünk magunknak. A Dildo-generator oldalon elsőként a nyomtatáshoz szükséges technikai paramétereket illetve adatokat adhatjuk meg, például a "lyukbőség" méreteit, illetve hogy egyenes vagy mennyire hajlott legyen a műpénisz. Számtalan dologra van itt lehetőség, zoomolhatunk, megfelezhetjük, alakítgathatjuk, egy boxban pedig összefoglalja az alkalmazás a számunkra, hogy mennyi az aktuális eszköz átmérője, tömege, vagy űrmértéke, egy másik fülön pedig kiválaszthatjuk a dildó színét, ami lehet fekete, rózsaszín piros és kék.

Kattintson a képre! >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.