Felizgatta a telefonálás

18+ fotók - Nem bír magával az íróasztal mellett

A csuda tudja, mit látott Jasmine Foxx azokban az irodaszerekben, amik ennyire feltüzelték a fantáziáját, de igen élénk képzelőereje lehet, ha ennyire nem bír magával néhány toll és jegyzettömb láttán!

18+ Már az íróasztalnál is csak vetkőzni tud képgaléria

2014.04.22 19:29ma.hu
Ha többet akar látni, KATT a képre!

Azt mondják, vannak protekciós állások, ahová nem juthat be akárki, és nem is feltétlenül az iskolai végzettség számít az interjún. Jasmine Foxx sejtésünk szerint egy ilyen munkát csípett meg.

Persze távol álljon tőlünk, hogy bíráljuk a gyors- és gépírástudását, vagy kétségbe vonjuk, hogy igazán erős kávét tud főzni, csak a mellékelt fotókon nem a klasszikus titkárnői képességei domborodnak.

Hála az égnek, domborodik helyettük más, és ilyen titkárnő mellett fix, hogy a főnök is sokkal elnézőbb az apró hiányosságokat illetően, kit érdekel ilyenkor, ha sajt van az egér előtt és hibajavító éktelenkedik a monitoron?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.