Pont annyit takar, hogy attól lesz izgató

18+ fotók - Falatnyi forrónaciban csábítgat Mindy

Huncut és cserfes lány Mindy, de a tinédzser kinézet megtévesztő lehet. Ha férfiak szédítéséről van szó, nagyon is nagy tapasztalattal rendelkezik, és ezt nem rest bármikor bemutatni!

18+ Profin kacérkodik Mindy képgaléria

2014.04.21 18:59ma.hu
Ha többet akar látni, KATT a képre!

Első ránézésre tán ki sem néznénk belőle, de Mindy Robinson nem is olyan ártatlan kis fruska, amilyennek mutatja magát. Erről nemcsak az igen fejlett idomai árulkodnak, hanem az a profizmus is, ahogyan pár szemhunyorítással, egy csábító mosollyal, vagy épp a szemérmesség látszólagos álarca mögé bújva csavar egy pillanat alatt bárkit az ujja köré.

Persze nem csoda, hogy ilyen zseniálisan játssza el a védelemre szoruló, ártatlan kis leánykát annak ellenére, hogy valójában már túlvan a 30-on is. A hölgy színésznő, igaz, nálunk nem túlzottan ismert, meg egyébként is csak az utóbbi pár évben kezdett filmekben játszani, de akkor aztán behozott minden lemaradást, tucatnyi sorozatban vállalt kisebb-nagyobb epizódszerepeket.

Ilyen szereplőkért érdemes sorozatfüggővé válni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.