Ideje lenne gardróbot frissíteni

18+ fotók - Mindenből kilóg a melle

Csoda történt Gabrielával: egyetlen éjszaka alatt hirtelen megnőtt a melle, de annyira, hogy hiába próbálgatja végig a felsőket, most semmibe sem fér bele, ami tegnap még jó volt. Ki hallott már ilyet?!

18+ Mellben kinőtte a ruháit képgaléria

2014.04.19 18:59ma.hu
Ha többet akar látni, KATT a képre!

Amikor Gabriela ma reggel felébredt, egész egyszerűen nem akart hinni a szemének. Igaz, hogy tegnap este még nem láttuk, de valószínűleg ennek az lehet az oka, hogy aligha figyelhettünk volna fel rá az aprócska kis mellbogyói miatt.

Nem lehetett nagyobb egy pattanásnál, ha belefért azokba a ruhákba, amiket most hasztalan próbálgat egymás után. Hiába bújik bele sorban mindbe, amit csak talál a szekrényben, bizony egyik sem akkora, hogy eltakarja a hirtelen hatalmasra duzzadt kebleket.

Ráadásul szegény Gabriela, így még vásárolni sem tud elmenni, mert óriási felfordulást okozna a városban. Kénytelen lesz valami hosszú lebernyeget magára kanyarintani, vagy a neten kell ruhákat rendelnie, addig meg szigorú szobafogság, legfeljebb egy kiválasztott szerencsés látogathatja meg az otthonában.

Hogy meg fog lepődni ő is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.