Kiharcolták a szabadságot a keblek

18+ fotók - Megmutatják a mellei, merre akarnak menni!

Nem viselik túl jól a bezártságot Brea Lynn mellei, ezért addig-addig ágaskodtak, míg végül sikerült kiszabadulniuk a melltartóból. Utána pedig azt is megmutatták, milyen irányba szeretnének menni.

18+ Merre mennének Brea Lynn mellei? képgaléria

2014.01.17 19:29ma.hu

Nem kell félteni Brea Lynn melleit, elég nagyok ahhoz, hogy maguktól is el tudják dönteni, merre akarnak menni. Persze ahhoz előbb ki kell szabadulni a csinos bikiniből, de nagy mázlijuk van, mert tulajdonosuk ért a szóból és segít a manőverben.

Aztán csak a miheztartás végett a két csintalan labda egy-egy pici pöttyel, a hegyeskedő mellbimbókkal mutatja meg, merre van az előre, és Brea ért is a szóból, csak még egy kicsit megmozgatja az elgémberedett kebleket.

Utána jöhet a jól megérdemelt pihenés, de nem sokáig, mert ebből bizony hancúr lesz még este!

Fotó: Digital Desire (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.