Nagyot terpeszt a kádban

18+ fotók - Szereti, ha fürdés közben nézik

Yarina csak egy dolgot szeret jobban a fürdőzésnél: azt, ha közben nézőközönsége is akad. Nem véletlenül néz a szemünkbe ilyen csábítón, miközben elmerül a habokban és szélesre terpeszti a lábait.

18+ A habok sem takarják Yarina testét képgaléria

2014.01.14 19:29ma.hu

Yarina imádja, ha körbeveszi a testét a forró víz és a vastag hab, de azért annyira nem viszi túlzásba, hogy teljesen elfedje minden porcikáját. Hogyisne, még a végén akkor nem látszódnának ki a stratégiailag fontos pontok, márpedig azokat semmiképp sem akarja takargatni.

Inkább élvezi, ahogy nézzük, és a biztonság kedvéért szélesre nyitja a lábait is, feltárva ezzel az általa kínált örömök legfőbb forrását is. Komolyan, így az embernek kedve támad bekuporodni mellé a kádba!

Fotó: Met-Art (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.