Felpörgette magát Lydia

18+ fotók - Jaj, le ne öntse kávéval a mellét!

Jót tesz a kávé Lydiának, felpörgeti őt rendesen, nem csak úgy tessék-lássék. Azazhogy dehogynem, tessék: lássák! Főleg azért, mert annyira belelkesedik, hogy öltözés helyett még jobban levetkőzik.

18+ Nem öltözik fel a kávéhoz Lydia képgaléria

2014.01.16 19:29ma.hu

Reméljük, Lydia elég éber ahhoz, hogy ne borítsa magára a reggeli kávét, nagy kár lenne, ha leforrázná a formás körtemelleit. Persze ha nem annyira forró, akkor akár még előnye is lehet a dolognak, legalább lenne ürügy rá, miért is kell végigsimítani néhányszor az idomokon - de azért alibiből nem árt egy darab papírtörlőt is odatenni, hogy úgy nézzen ki, mintha tényleg csak a kávét törölgetnénk.

Egyvalamiben viszont biztosak lehetünk: úgy látszik, a koffein nagyon serkenti Lydiát, lám, öltözködés helyett inkább még jobban nekivetkőzik, na nem mintha olyan sok mindentől kéne még megszabadulnia, és egy egészen izgalmas, pörgős programnak készülődik neki. Igazán ígéretes kezdet!

Fotó: EternalDesire (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.