Izgató karácsonya lesz Nellynek

18+ fotók - Virágszirmos fürdővel készül az ünnepre

Már csak egy nap van hátra az ünnepig, ezért Nelly letudta az utolsó teendőket is és most már ideje, hogy saját magára is egy kis figyelmet fordítson. Első lépésként levetkőzött és virágszirmos fürdővel hangolódik rá a karácsonyra.

18+ Rózsás fürdőt vesz az ünnep előtt Nelly képgaléria

2013.12.23 18:59ma.hu

A húsok bepanírozva, a halászlé előkészítve, a bejgli már kisült, egyszóval szinte minden készen áll a karácsonyra, úgyhogy Nelly végre átadja magát a pihenésnek és az energiát adó lazításnak egy nagy kádnyi vízben, amit virágszirmokkal tett hangulatossá és meghitté.

Így aztán csakis tökéletesen sikerülhet a karácsony, már csak a fát kell holnap felállítani, de az úgyis férfidolog, Nellyre ezen az estén másfajta dolgok várnak még.

Fotó: Met-Art (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.