Két Mount Everest van a mellei helyén!

18+ képek - Sarah Nicola Randall elöl hordja a púpjait

Sarah Nicola Randall nem aprózza el, neki mindenből a legjobb kell, és persze nem éri be kevéssel, mellben sem. Ami azt illeti, ez utóbbiból valóban soha nem lehet elég, de most egy szavunk sem lehet a mennyiségre!

Ezek ám az igazi mellek! képgaléria

2013.03.05 19:29ma.hu

Ha egy teve látná, elszégyellné magát és elkullogna vízzel megszívni a púpjait. Legfeljebb azon csodálkozhat, hogy hordhatja Sarah Nicola Randall az első felén a púpokat a háta helyett.

Pedig tényleg onnan nőtt ki mindkettő, ezt meg is mutatja szívesen, nemcsak a vékony topon keresztül. Előbb a bal mellét csomagolja ki, de aztán meggondolja magát és úgy dönt, inkább mégis a jobb lesz a jobb.

De hogy szó ne érje a ház elejét, a végén mindkettőt szabadon ereszti. Na ezek biztosan nem vízzel vannak tele, mint a tevéé!

Fotó: Pinup Files (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.