Ilyen nővér mellett megéri nyomni az ágyat!

18+ képek - Amber Evans bárkit szívesen leápol

Hát így legyen okos az ember! De komolyan: Amber Evans mellett betegnek jobb lenni, vagy egészségesnek? Betegen nem sokra megyünk vele, egészségesen meg nem kapjuk meg ápolásra!

A holtak is életre kelnek ilyen ápolónő mellett! képgaléria

2013.03.04 19:44ma.hu
Fotó: Novohot (A galériához KATT a képre!)

Az élet csupa dilemmából áll, naponta több tucatnyi döntést kell meghozni. De talán egyik sem olyan bonyolult, mint azt kiókumlálni, hogy vajon mi a jobb Amber Evans közelében: betegnek lenni, vagy nagyon is egészségesnek?

Mert mi történhet? Ha betegek vagyunk, akkor egész nap képes körülöttünk sürögni-forogni, de mégis mihez kezdjen egy gyenge, erőtlen férfival? Eszébe sem fog jutni úgy tekinteni rá, mint hancúrtársra.

Kézenfekvő lenne tehát, hogy ne legyünk betegek Amber mellett. Ez esetben viszont nem kapjuk meg a kitüntető gondoskodását, ápolását.

Valami nagy okosság kellene ide, de izibe', még mielőtt tovalibben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.