Élvezte a tavaszt az erdőben

18+ képek - Nem túlzás januárban pucérra vetkőzni?

Oké-oké, láttuk mi is a napsütést, meg a tavaszias időt, de nem túlzás mégis egy kicsit január utolsó napján pucérra vetkőzni az erdő közepén?! Még a végén felfázik Courtney!

Na de Courtney, januárban meztelenre...? képgaléria

2013.01.31 19:29ma.hu
Fotó: Digital Desire (A galériához KATT a képre!)

Méghogy téli depresszió, meg tavaszi fáradtság, egy szempillantás alatt megfeledkezünk minden efféle bolondságról, ha Courtney Cass kihívó mosollyal elkezd vetkőzni az erdő közepén. Igaz, kissé veszélyes játékot játszik, mert ilyen hidegben, nos...

Szóval ilyen hidegben igencsak fenyegeti őt a megfázás veszélye, akkor is, ha közben bizsergetőn süt a nap. Tényleg csak miatta aggódunk.

Nem lenne jobb így január végén mégiscsak inkább valami jó meleg szobába behúzódni? Reméljük, azóta már keresett valami faházat a környéken, mert bizony amióta a nap elbújt a hegyek mögé, igencsak hűvös lehet arrafelé, és bizonyára némi felmelegítés is jólesne Courtney-nek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.