Schumacher öt világbajnoki címet nyert

A Ferrari január 28-án mutatja be idei F1-es autóját

Január 28-án leplezik le a Forma-1-es Ferrari csapat 2010-es versenyautóját az istálló olaszországi főhadiszállásán, Maranellóban.

2010.01.13 14:57MTI

A Renault-tól érkezett kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso mellett a brazil Felipe Massa kormányozza majd 2010-ben a vörös gépeket. "Szeretnénk annyira versenyképesek lenni, amennyire csak lehetséges - idézte a La Gazzetta dello Sport internetes kiadása szerdán Stefano Domenicali csapatfőnököt. - Két nagyszerű pilótával vágunk neki az idénynek, s nekik a legjobb autóra van szükségük."

Az olaszországi Madonna di Campiglióban megrendezett hagyományos évadnyitó sírendezvényen ezúttal nem vett részt a Ferrarinál eddig tanácsadó Michael Schumacher, aki időközben már a Mercedesszel tesztel, miután december 23-án bejelentették, hogy a hétszeres világbajnok német a stuttgarti márka színeiben tér vissza az F1-be.

"A szurkolóinknak természetesen nem tetszik, hogy egy másik csapatban láthatják Schumachert, de nem szabad elfelejtenünk, mennyit tett ezért a gárdáért, és azt sem, hogy a Ferrari mennyit tett érte - monda ezzel kapcsolatban Domenicali. - Neki is be szeretnénk bizonyítani, hogy mi vagyunk a legerősebb istálló."

Schumacher öt világbajnoki címet nyert a Ferrarival.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.