Hihetetlen alaknak nevezte

Ecclestone szerint Schumacher megint világbajnok lehet

Bernie Ecclestone szerint a Forma-1-be visszatérő Michael Schumacher képes rá, hogy megint világbajnok legyen.

2009.12.26 13:19MTI

Az F-1 első számú vezetője - a formula1.comnak adott nyilatkozatában - Császárnak nevezte a németek hétszeres világbajnokát, forrón üdvözölte karrierje újrakezdését, és azt mondta róla: "ő a Formula 1 valaha volt leghihetetlenebb alakjainak egyike, aki óriási versenyekkel fog megörvendeztetni bennünket 2010-ben".

A brit üzletember hozzátette: "Hogy Schumacher ismét itt van, egyenesen fantasztikus mind a Formula 1, mind a saját maga számára. Újra ereje teljében, és százszázalékos állapotban látom." Hivatalosan szerdán jelentették be, hogy a 40 éves német pilóta három év szünet után visszatér a Forma-1-be, s a 2010-es szezonban a Mercedes GP pilótája lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.