"Vagy a McLaren vagy semmi!"

Raikönnen kihagyja a jövő évi szezont

Kihagyja a jövő évi szezont Kimi Raikkönen, a Forma-1 2007-es világbajnoka.

2009.11.18 09:11MTI

Az idén Ferrarival versenyzett finn pilóta döntésének hátterében az áll, hogy nem tudott megállapodni a McLaren csapattal. "Úgy gondoltuk, hogy vagy a McLaren vagy semmi - mondta a Turun Sanomat című finn lapnak kedden Steve Robertson menedzser. - Az egyezség azonban nem jött létre, így Kimi nem indul az F1-ben, legalábbis jövőre nem."

A Ferrari szeptember 30-án jelentette be, hogy Raikkönen távozik az istállótól, helyét pedig a spanyol Fernando Alonso veszi át. Két hete az idén Jenson Buttonnal és csapatával is világbajnok Ross Brawn bejelentette: Raikkönen túlságosan sokba kerülne. A 30 éves "Jégember" ebben a szezonban 48 ponttal a vb hatodik helyén végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.