A fenegyerek hű a NASCAR-hoz

Montoya: 100, hogy nem térek vissza!

Juan Pablo Montoya végérvényesen kijelentette, hogy biztosan nem tér vissza a Form-1-be, marad az Amerikai Egyesült Államokban.

2009.08.27 15:42f1-live.hu

A kolumbiai fenegyerek még 2001-ben az Ausztrál Nagydíjon debütált a Forma-1-ben. Montoya erőszakosságával hamar felhívta magára a figyelmet. Összesen 94 futamon vett részt. Hét futamgyőzelem, huszonkilenc dobogós helyezés fűződik a nevéhez. Pályafutását Sir Frank Williams csapatánál kezdte, majd a McLaren-Mercedes-hez szerződött.

A wokingiakat viharos körülmények között az Amerikai Nagydíj után hagyta el, és tért vissza az államokba. Jelenleg a NASCAR sorozat versenyzője. Gyakorlatilag három éve téma az ő visszatérése a királykategóriába. Legutóbb korábbi csapatával, a Williams-szel hozták szóba.

Montoya most ismét kijelentette, nem tér vissza! „Száz százalékig elkötelezett vagyok a NASCAR sorozathoz. Számomra nem okoz az meglepetést, ha a sajtóban azt olvasom, hogy visszatérek a Forma-1-be. Az emberek sok mindent írnak, de én itt vagyok, és itt is maradok.” – mondta Juan Pablo Montoya.

Beszéltem Frank Williams-szel, de ebben semmi meglepő nincs, hiszen amikor a McLaren-nél versenyeztem, akkor is tartottuk a kapcsolatot.” – tette hozzá Montoya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.