Újra a Forma 1-ben?

Montoya visszatérhet a száguldó cirkuszba

Franz Tost, a Toro Rosso főnöke, érdekes hírrel állt elő. Állítása szerint a korábbi Forma 1-es versenyző, Juan Pablo Montoya, 2009-ben visszatérhet a száguldó cirkuszba, mint Toro Rosso versenyző.

2008.11.10 09:33f1-live.hu

A 33 éves kolumbiai korábban a Williams és a McLaren csapataiban versenyzett, ám a 2006-os éve olyan gyengén sikerült, hogy nem maradhatott tovább az „ezüst nyilaknál”. Állítólag most van esély arra, hogy a hétszeres futamgyőztes versenyző visszatérjen.

Franz Tost elismerte, hogy csapatának fölajánlották Nelsinho Pique-t, mielőtt hosszabbított volna a Renault-al. Miért is fontos kérdés ez? Azért, mert a „kis bikák” sztárja, Sebatian Vettel a következő évben már a Red Bull-al röpül, míg a másik versenyzőjük, Sebastien Bourdais egyelőre még nem hosszabbított.

„Nagyon tehetséges, de egy nem bízik eléggé magában, és az autóban.”- mondta a francia versenyzőről, a csapat társtulajdonosa, Gerhard Berger.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.