Nincs hivatalos döntés

Szabályos vagy nem az új Williams és a Toyota?

Tovább folytatódik a Williams és a Toyota "hátsóinak" ügye. A csapatok állítják szabályos, amit terveztek, a FIA egyelőre még nem nyilatkozott.

2009.02.03 11:55f1-live.hu

A múlt héten robbant ki a diffúziók ügye, mivel a rivális csapatok fölemelték a hangjukat a Toyota és a Williams csapat hátsó traktusa ellen. A panasz az, hogy a csapatok a trükkös aerodinamikai elemekkel átlépik a maximum 175 milliméteres magasságot.

A Forma-1 hivatalos honlapján többen is megszólaltak a fejlesztésekkel kapcsolatban, és a Williams-ét „igen haladónak”, a Toyota-ét pedig „nagyon érdekesnek” találták.

Az istállók természetesen meg vannak győződve arról, hogy semmi probléma nincs autóikkal. A Motorsport Aktuell szerint a csapatok lehet, hogy így gondolják, de a FIA nagy valószínűséggel nem fogja elfogadni a magyarázatukat.

Persze ez nem hivatalos, de valószínűleg már arra sem kell sokat várni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.