Pályán az új Williams

Batmobil az esőben!

A Williams Toyota csapata a portimaoi teszten, Portugáliában mutatta be a 2009-es kihívásokra készített új autóját az FW31-et. Nico Hulkenberg persze rögtön ki is próbálta az újdonságot.

2009.01.20 11:29f1-live.hu

A fiatal versenyző összesen 17 kört tudott csak megtenni a szakadó esőben, ám ennek ellenére is kifejezetten elégedett volt a tapasztaltakkal.

Nico Hulkenberg: „Az autó jól megy. Nagyon kényelmes volt benne ülni. Ami még fontos, hogy semmi technikai problémánk nem volt. Pár kör után nem tudom még megmondani mennyiben másabb ez az autó, mint a tavalyi. Ez a pálya nekem 100 százalékig új, még sosem mentem itt, és az eső is esett. Összességében azonban elégedettnek kell lennünk.”

A technikai igazgató, Sam Micheal a következőket mondta: „Reggel minden tiszta víz volt, de ez nem volt hatással arra a tervünkre, hogy kipróbáljuk a kocsit a pályán. Kipróbáltuk a rendszereket, hogy meglássuk nem „akadnak-e össze” egymással, nem gyullad esetleg ki valami. Minden rendben volt. Jó lett volna, ha mehettünk volna egy kicsit száraz pályán is, de majd remélem lesz erre lehetőség a hét hátralévő részében.”

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.