Ki lesz a legjobb?

Vettel Oscar-díjra hajt

Sebastian Vettel a Formula-1 legújabb világbajnoka, Lewis Hamilton és a Ferraris Felipe Massa mellett a legnagyobb esélyes, hogy az év legjobb versenyzőjének válasszák.

2008.12.05 11:59f1-live.hu

Sebastian Vettel első teljes szezonjában fantasztikus teljesítményt nyújtott a királykategóriában. A Toro Rosso-t már az idény elején leírták, de Vettel ügyet sem vetett a kritikákra. A „kiscsapat” egyre jobb és jobb lett az ifjú némettel.

Az év egyik legnagyobb szenzációját talán a németek új kedvence okozta, amikor Olaszországban megszerezte élete első futamgyőzelmét.

Ennek eredményeképp Vettel joggal pályázik a motorsport Oscar-díjának számító „Év versenyzője” kitüntetésre. A jelöltek között ott van a McLaren-Mercedes friss világbajnoka, Lewis Hamilton, valamint az idei szezon második helyezettje, Felipe Massa is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.