Jobban van a Forma-1-es legenda?

Felrobbant az internet: Schumacher jobban lett

A minap reppent fel a hír, hogy Schumi végre reagált a kezelésekre és javulás állt be állapotában.

2016.08.18 10:18ma.hu

Több brit lap is lehozta a hírt, idézve Michael Schumacher szóvivőjét, Luca Cordero di Montezemolo-t, miszerint a 47 éves német autóversenyző-legenda kezelései végre eredményt értek el és jobban van.

A szenzációval végül tele lettek a címlapok, mindazonáltal úgy tűnik, hogy sajnálatos módon mindössze egy régi hírt vettek újra elő az újságírók, amit már a magyar lapok nagy része is lehozott itt és itt például. A Schumacher-család ugyanis nem erősítette meg az újabb lapértesüléseket. Pedig nagyon várjuk már, hogy jobban legyen!

A Forma-1-es versenyző rehabilitációja természetesen tovább folyik a svájci Glandban. 2015. júniusa tartózkodik itt, miután két életmentő műtéttel 2013-ban mesterséges kómába helyezték.

A legbiztosabb információ Schumiról még július 27-én hangzott el, Sabine Kehm nyilatkozta, hogy egészségügyi állapotáról továbbra sem szeretnének nyilatkozni a család kérésére.

Tehát, ha bármit olvas Schumiról, nem érdemes készpénznek vennie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.