Már elkezdett működni az agya

Schumacher "sír, mikor meghallja a gyermekeit"

Több mint egy évvel a balesete után újra biztató hírek érkeztek Michael Schumacherről, bár az orvos, aki korábban a fejműtétét is végezte, épp az ellenkezőjét állítja a felröppent információknak.

2015.01.04 08:00ma.hu
Fotó: Wikipedia/Mark McArdle

Michael Schumacher "sír, amikor meghallja a gyermekeit", bár még mindig nagyon messze van a teljes gyógyulástól - ezt állítja a Corriere della Sera című olasz újság a 46. születésnapját a napokban betöltő egykori autóversenyzőről. "Néha egy könnycsepp gördül le Michael arcán, és kiált, amior meghallja a gyermekei vagy Corinna hangját" - olvasható a cikkben, amit állítólag Alberto Sabbatini, egy autósporttal foglalkozó lap szerkesztője is alátámasztott, mondván, minden jel arra utal, hogy Schumacher már képes az érzelmekre és az agya "működik".

Ugyancsak rá hivatkozva jelent meg az az állítás, miszerint Schumacher alighanem rabnak érezheti magát a testében, de sok jel mutatja, hogy tudatánál van. Az állítások ugyanakkor ellentmondanak Gérard Saillant sebész kijelentéseinek, aki a hétszeres világbajnokot műtötte. Ő egy héttel ezelőtt azt mondta, hogy Schumi egyelőre nem ismeri fel a szeretteit.

Az egykori Forma-1 pilóta 2013 decemberében szenvedett súlyos, több hónapnyi kómával járó fejsérülést, amikor a francia Méribelben síelés közben elesett és feje egy szikladarabnak csapódott, amit a rajta lévő bukósisak sem tudott kellőképp tompítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.