A napokban aláírhat a Force Indiahoz

Di Resta kifúrja Sutilt?

A fiatal skót versenyző a Force India bejelentése ellenére Giancarlo Fisichella csapattársa lehet a 2009-es szezonban.

2008.10.20 12:30f1-live.hu

Még a Kínai Nagydíjon a Force India résztulajdonosa, Vijay Mallya bejelentette, hogy a következő esztendőben jelenlegi versenyzőpárosával vág neki a jövő évi szezonnak. A legújabb jelentések viszont arra adnak következtetést, hogy Sutil Fisichellaval ellentétben nem biztos, hogy marad. 

A Herald skót lap szerint Paul di Resta veheti át a német helyét. A fiatal skót versenyző nemrég a Mclaren-Mercedest is tesztelhette, aki nem mellesleg Lewis Hamiltoinhoz hasonlóan a Mercedes családhoz tagja. Di Resta jelenleg a Német Túraautó Bajnokságban (DTM) versenyzik, de jövőre lehet már a Formula-1 kötelékéhez, mezőnyéhez fog tartozni. 

A Herald lap még azt is elárulta, hogy ma, vagy holnap Di Resta aláírhat a Force Indiahoz. A Mclaren-Mercedes csapatfőnöke a következő nyilatkozta az ügyről: Paul (Di Resta) nagy lehetőség előtt áll, de ehhez nem feltétlen kell a Mclaren versenyzőjeként kezdenie F1-es karrierjét. 

Mindenféleképpen megvan rá az esélye, hogy sikeres legyen a Formula-1-ben.
- mondta Ron Dennis.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.