Francia nagydíj!

Forma 1: Massa győzött, kettős Ferrari siker

Kettős Ferrari-sikkerrel zárult a Forma-1-es világbajnokság nyolcadik futama, a Francia Nagydíj: a viadalt a brazil Felipe Massa nyerte meg, a második helyen pedig a vb-címvédő Kimi Ra:ikkönen végzett.

2008.06.22 16:00MTI

A Magny-Cours-ban rendezett 70 körös versenyen az olasz Jarno Trulli (Toyota) lett a harmadik. Massa, aki idei harmadik futamgyőzelmét szerezte meg, 48 ponttal az élre került a vb-összesítésben, az eddigi éllovas lengyel Robert Kubica (BMW-Sauber) a második 46 ponttal, míg Ra:ikkönen a harmadik 43-mal. 

A brazil pilóta a második helyről rajtolt, és a 38. körben sikerült megelőznie a műszaki hibával küszködő csapattársát, majd előnyét biztosan megőrizve, fölényesen nyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.