Forma1

Alonso balesete: ideje véget vetni a találgatásoknak

Az e heti orvosi vizsgálatok döntenek arról, Fernando Alonso részt vehet-e az idénynyitó nagydíjon. Honfitársa, Carlos Sainz szerint nem kell majd kihagynia a melbourne-i futamot; és kiemelte, ideje véget vetni a balesettel kapcsolatos találgatásoknak.

2015.03.02 10:40ma.hu

Több mint egy hét telt már el Fernando Alonso barcelonai tesztbalesete óta, ám a történtekkel kapcsolatos pletykák és találgatások még mindig nem csitulnak. Hiába minden magyarázat, hivatalos közlemény és sajtótájékoztató, a spanyol és olasz sajtó továbbra is gyanúsnak tartja a bukás körülményeit - írja a telesport.hu.

Miután a McLaren már tisztázta a baleset körülményeit, a legfőbb kérdést valójában most az jelenti, Alonso elég fitt lesz-e ahhoz két héten belül, hogy részt vegyen a 2015-ös évad első versenyén, a március 15-én esedékes Ausztrál Nagydíjon. A spanyol média szerint a versenyző az elkövetkező napokban hazai orvosokkal vizsgáltatja ki magát. Amennyiben zöld utat adnak neki, máris Ausztrália felé veheti az irányt, ám mielőtt autóba ülne, még a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) kötelező orvosi vizsgálatán is át kell esnie, s csak eztán kaphat engedélyt a rajthoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.