Üzenet a rajongóknak

Schumacher neje bizakodó: a nehezén már túl vagyunk

"A német nagydíj tökéletes lehetőséget ad számomra, hogy megköszönjem mindenkinek a jókívánságokat és a pozitív energiát."

2014.07.17 21:11MTI
Fotó: wikipedia

Michael Schumacher felesége, Corinna bizakodó üzenetet küldött a decemberben súlyos síbalesetet szenvedett, és júniusban hosszan tartó kómából felébredt Forma-1-es legenda rajongóinak. "A német nagydíj tökéletes lehetőséget ad számomra, hogy megköszönjem mindenkinek a jókívánságokat és a pozitív energiát, amit Michael felé sugároztak" - olvasható Corinna Schumacher nyilatkozata a vasárnapi verseny programfüzetében.

"A felépülés feltehetően hosszú időszakát kezdtük meg, de a nehezén már túl vagyunk" - üzente Schumacher rajongóinak a felesége. A 45 éves, hétszeres Forma-1-es világbajnok pilóta - aki 2012 végén vonult vissza véglegesen az F1-től - december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni.

Azóta mesterséges kómában tartották az orvosok, és január végén kezdték el fokozatos felébresztését. A menedzsere, Sabine Kehm június 16-án jelentette be, hogy Schumacher már nincs kómában és elhagyta a grenoble-i kórházat, hogy megkezdje hosszú rehabilitációját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.