Osztrák Nagydíj

Csak Massa a többieket nehogy kiakassza

Meglepetésre Felipe Massa, a Williams brazil pilótája nyerte a Forma-1-es Osztrák Nagydíj szombati időmérő edzését, így ő indulhat majd az élről a vasárnapi futamon.

2014.06.21 15:25MTI

A 33 esztendős, rutinos versenyző pályafutása 201. GP-jére készül, s ez karrierje 16. pole pozíciója. Az idei szezonban először fordul elő, hogy nem valamelyik Mercedes-pilóta nyeri a kvalifikációt.

A Williams istálló örömét növeli, hogy a második helyen Massa csapattársa, a finn Valtteri Bottas végzett az időmérőn, amelyen a vb-pontversenyben vezető német Nico Rosberg (Mercedes) harmadik lett. Utóbbi márkatársa, a brit Lewis Hamilton hibázott a harmadik szakaszban, így ott mért kör nélkül zárt, és vasárnap a kilencedik helyről indulhat majd.

A futam vasárnap 14 órakor rajtol el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.