Kanadai Nagydíj

Massa a két Mercedes között

Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte szombaton a Forma-1-es Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzését, amelyen Felipe Massa, a Williams brazil versenyzője a második köridőt autózta.

2014.06.07 18:10MTI
Fotó: Facebook/Felípe Massa Official

Így befért a szezon eddigi részében nagy fölényben lévő Mercedes pilóták közé, a harmadik helyen ugyanis a világbajnoki pontversenyben vezető német Nico Rosberg végzett.

A címvédő, négyszeres világbajnok Sebastian Vettel (Red Bull) ezúttal a 10. időt érte el, csapattársa, az ausztrál Daniel Ricciardo ötödik lett.

A pénteki első gyakorláson leggyorsabb kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonso (Ferrari) negyedikként zárt.



Eredmények, 3. szabadedzés (élcsoport, az f1live.com alapján):

1. Lewis Hamilton (brit, Mercedes) 1:15.610 perc 2. Felipe Massa (brazil, Williams) 1:16.086 3. Nico Rosberg (német, Mercedes) 1:16.120 4. Fernando Alonso (spanyol, Ferrari) 1:16.488 5. Daniel Ricciardo (ausztrál, Red Bull) 1:16.504 6. Kimi Räikkönen (finn, Ferrari) 1:16.528

a további program: időmérő edzés 19.00

vasárnap: futam 20.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.