Focus

Lehet, hogy megszakították Schumacher ébresztését?

A hétszeres F1-világbajnokot január végén kezdték kihozni a mélyaltatásból, ezt menedzsere is megerősítette. Utána állítólag nem nagyon reagált a szervezete, majd tüdőgyulladást kaphatott, de hivatalosan ezt sem ismerték el.

2014.02.24 10:32ma.hu

A német Focus magazin értesülései szerint nem ébresztik tovább a síbalesete miatt közel két hónapja kómában fekvő Michael Schumachert, legalábbis egyelőre fel kellett függeszteni a folyamatot - írja az index.hu.

A hétszeres F1-világbajnokot január végén kezdték kihozni a mélyaltatásból, ezt menedzsere, Sabine Kehm is megerősítette. Utána állítólag nem nagyon reagált a szervezete, majd tüdőgyulladást kaphatott, de hivatalosan ezt sem ismerték el. Az utóbbi hetekben még biztosan tartott az ébresztés, mert Kehm is ezt állította, de úgy egy hónapnyi próbálkozás után elképzelhető, hogy abbahagyták.

Schumacher életveszélyes agysérüléseket szenvedett a franciaországi Meribelben, december 29-én, amikor a sípályán elesett, és beverte a fejét egy sziklába. A vizsgálatot az ügyészség lezárta, megállapították, hogy senki sem felelős a szerencsétlenségért, és az expilóta sem hibáztatható. Schumacher tíz méternél is többet repülhetett előre bukása után, de az biztos, hogy nem ment túl gyorsan - szerepel a vizsgálati konklúziók között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.