December 29.

Schumacher balesete: megszüntette a nyomozást a francia ügyészség

A francia ügyészség megszüntette a nyomozást a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher decemberi síbalesetének ügyében. A hatóság hétfőn közölte: semmi nem utal az idegenkezűségre.

2014.02.17 11:19MTI
Forrás: MTI

Michael Schumachert december 29-én érte baleset Méribel közelében, síelés közben elesett és a feje egy sziklának ütődött. Ennek következtében súlyos fejsérüléseket szenvedett, azóta a grenoble-i kórházban ápolják. A baleset után az állapota életveszélyes volt, kétszer operálták meg, a második beavatkozás során vérömlenyt távolítottak el az agyából. Január végén azt közölték, hogy fokozatosan megkezdték az ébresztését a mesterséges altatásból, azóta nem érkeztek róla újabb hivatalos hírek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.