December 29-én szenvedett súlyos síbalesetet

Schumacher menedzsere szerint spekuláció a tüdőgyulladásról szóló hír

Spekulációnak minősítette az exversenyző tüdőgyulladásáról szóló híreket Sabine Kehm, a december 29-i síbalesete óta a grenoble-i kórházban fekvő, hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher menedzsere.

2014.02.12 09:42MTI
MTI

A Bild című újság szerint Schumachernél a múlt héten diagnosztizálták a betegséget. "Mint mindig ilyen esetekben, az a válaszom, hogy ha a Michael egészségi állapotáról szóló hírek nem a kezelőorvosaitól vagy a menedzsmentjétől származnak, spekulációnak tekintendők" - mondta szerdán Sabine Kehm, újfent hozzátéve, hogy találgatásokat nem kommentál.

A Bild úgy tudja, hogy Schumachert a tüdőgyulladás miatt antibiotikummal kezelték.

Az expilóta akkor kapott tüdőgyulladást, amikor lassan próbálták felébreszteni a mesterséges kómából. Hogy a folyamatot emiatt félbeszakították-e vagy esetleg leállították, arról a lap nem írt.

Schumacher a franciaországi Méribelben történt síbalesetében szenvedett súlyos fejsérüléseket, azóta a grenoble-i kórházban ápolják.

A baleset után az állapota életveszélyes volt, kétszer operálták meg, a második beavatkozás során vérömlenyt távolítottak el az agyából. Két hete közölték, hogy fokozatosan megkezdték az ébresztését a mesterséges altatásból, azóta nem érkeztek róla újabb hivatalos hírek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.