Mesterséges kómában tartják

Schumacher állapota változatlanul stabil

Változatlanul stabil Michael Schumachernek, a Forma-1 hétszeres világbajnokának az állapota, aki a december végi síbalesetében súlyos fejsérüléseket szenvedett és azóta mesterséges kómában tartják.

2014.01.17 17:28MTI
MTI

Sabine Kehm, Shumacher menedzsere azt írta, a volt versenyző családtagjai továbbra is a grenoble-i klinikán tartózkodnak.

"Michael családja teljes mértékben megbízik az orvosi csapatban és nagyon elégedett az eddigi munkájával" - fogalmazott a menedzser, aki ismét hangsúlyozta, hogy minden olyan információ, amely nem a menedzsmenttől vagy az orvosoktól származik Schumacher állapotával kapcsolatban, tiszta spekulációnak tekintendő.

Arra a felvetésre, hogy a pénteki közleményben nem szerepel a korábban rendszeresen használt "kritikus" minősítés, Sabine Kehm azt válaszolta: nincs mit hozzátennie a leírtakhoz.

Az F1 hétszeres vb-győztesének hogylétéről január 6. óta ez volt az első hivatalos információ. A 45 éves Schumacher december 29-én szenvedett súlyos fejsérüléseket a franciaországi Méribelben történt síbalesetében. Azóta mesterséges kómában tartják a grenoble-i klinikán, állapota életveszélyes volt, amikor kórházba szállították.

Már kétszer megoperálták, a második beavatkozás során vérömlenyt távolítottak el agyának bal feléből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.