Magyar Nagydíj

Berki Krisztiánnak Schumacher az etalon

A hétszeres világbajnok német Michael Schumachert tartja "etalonnak" Berki Krisztián, a lólengés olimpiai bajnoka, aki a szombati időmérő edzést a helyszínen tekintette meg a Hungaroringen zajló Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

2013.07.27 18:11MTI

A kétszeres világ- és hatszoros Európa-bajnok tornász azt mondta, a jelenleg is aktív pilóták közül a címvédő Sebastian Vettel vezetési stílusa és hozzáállása a legszimpatikusabb a számára.

"Legutóbb 2000 körül, még apukámmal voltam kint itt egy futamon, de akkor még a célegyenesre fordító kanyarnál, a napon álltunk, most pedig itt vagyok a paddockban - mondta Berki Krisztián. - Nagyon jó, hogy itt lehetek, ide nem mindenki juthat be, ezért ezek nyilvánvalóan olyan pillanatok, amelyekre egész életemben emlékezni fogok."

London olimpiai aranyérmese hozzátette, imádja az autósportot és a sebességet, a helyszínen mindig nagyon élvezi a futamokat, ezúttal is libabőrös lett a karja a versenyautók láttán és hallatán.

"Pihenés most nem nagyon lesz, hétfőn Tatára megyek edzőtáborba, augusztusban pedig már versenyek következnek" - vázolta saját nyári programját Berki Krisztián.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.