Forma-1

Webber volt az esős tesztnap leggyorsabbja

Mark Webber, a világbajnoki címvédő Red Bull istálló pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es csapatok Barcelonában zajló tesztelésének csütörtöki első napján, amelyen esőben köröztek a versenyzők.

2013.02.28 18:28MTI

A 36 esztendős ausztrál 1,7 másodperccel volt gyorsabb, mint a második legjobb időt autózó Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája.
   
A harmadik helyen Jean-Eric Vergne, a Toro Rosso francia versenyzője zárt.
   
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel (Red Bull), valamint a kétszeres vb-győztes Fernando Alonso (Ferrari) ezen a napon pihent, ők a négynapos tesztelés későbbi szakaszában próbálgatják majd autóikat.
   
A spanyolországi gyakorlás az utolsó lehetőség a csapatok számára a beállítások, a gumik és a különböző benzinmennyiségek kipróbálására a szezon kezdete előtt.
   
Az idei világbajnoki sorozat március 17-én, az Ausztrál Nagydíjjal rajtol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.