Forma-1

Leleplezték a Mercedes idei Ezüstnyilát

Nico Rosberg és Lewis Hamilton, a Mercedes Forma-1-es istálló két pilótája mutatta be hétfőn, a spanyolországi Jerezben az idei Ezüstnyilat, azaz a stuttgarti gyár 2013-as versenyautóját.

2013.02.04 15:52MTI

A kevés sikert hozott elmúlt három év után az AMG W04 kódjelzésű modellel az a német csapat célja, hogy az idén egyre jobb eredményeket érjen el.
   
Az autón első pillantásra a legnagyobb változás - a legtöbb istálló új gépéhez hasonlóan - a tavaly bevezetett megtört orr-rész elhagyása.
   
Az élcsapatok közül a Mercedes mutatta be utolsóként az idei versenyautóját. Múlt hétfőn a Lotus, csütörtökön a McLaren, pénteken a Ferrari, vasárnap pedig a világbajnoki címvédő Red Bull prezentálta versenygépét.
   
A Forma-1-es csapatok keddtől Jerezben tesztelnek, a szezon első világbajnoki futamát, az Ausztrál Nagydíjat március 17-én rendezik Melbourne-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.