Mindig lesznek negatív emberek

Senna elhallgattatta a kritikusokat

Bruno Senna szerint a Malajziában megszerzett hatodik helye jelentősen csökkenti nemcsak az ő, hanem csapata vállán is. A grove-i gárda a jövőben még szebb eredményeket szeretne elérni.

2012.03.29 09:39ma.hu

A brazil az első körben összeakadt csapattársával, Pastor Maldonadóval, majd nagyszerű versenyzéssel visszaverekedte magát az első hatba, ezzel elérve karrierje eddigi legjobb eredményét. A Williams ezzel a helyezéssel már most több pontot szerzett, mint tavaly az egész szezon során.

”Egy jó eredmény elérése valamelyest leveszi a súlyt az ember válláról. Jól szerettem volna teljesíteni, így meghálálva a srácok kemény munkáját – így motiválva őket, hogy még tovább fejlesszék az autót, és még jobb eredményeket érhessek el.”

A legendás Ayrton unokaöccse különösen örül annak, hogy élete legjobb eredményét kifejezetten nehéz körülmények között érte el – reménykedik benne, hogy ezzel sikerül elhallgattatnia a kritikusokat, akik szerint csak szponzorpénzének köszönheti williamses ülését.

”Mindig lesznek negatív emberek, akik kritizálnak minket. Sohasem lehet mindenkit elégedetté tenni, de egy erős eredmény legalább átmenetileg kiveszi a szelet a kritikusok vitorlájából.”

Senna bízik a további jó eredményekben, és hogy végérvényesen be tudja bizonyítani, igenis megérdemli helyét a Forma-1-ben.

Csapattársa, Maldonado az eddigi két futamon az utolsó körben volt kénytelen kiállni, Ausztráliában saját hibája miatt, Malajziában pedig az autója nem bírta a szolgálatot. A melbourne-i fiaskó valószínűleg jobban fáj a venezuelainak, mivel ott nyolc pontot dobott el magától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.