Dübörög a 26.

Sem a prostik, sem a tolvajok nem okoztak gondot a Hungaroringen

A fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően a 26. Forma-1-es Magyar Nagydíjon, a Hungaroring területén csak kisebb szabálysértések történtek pénteken.

2011.07.30 11:25ma.hu

Ezt közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombat reggel.

Közlekedési szabálysértés miatt a rendőrök egy esetben feljelentést tettek, míg három embert megbírságoltak.

Az ideiglenesen működő rendőrőrsön három külföldi jelentette be iratainak elvesztését, egy embert pedig előállítottak azért, mert nem tudta igazolni személyazonosságát.

Tiltott kéjelgés miatt a rendőrök három nőt állítottak elő, és szabálysértés miatt őrizetbe vették őket. Bekísértek két olyan személyt is, akik a szolgáltatásaikat igénybe vették. A fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően gépkocsilopás, -feltörés nem történt a Hungaroring területén - írta a szóvivő.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.