Villámok cikáznak Silverstone-ban

Hamilton kőkemény hétvégére számít a Brit Nagydíjon

Lewis Hamilton, a McLaren Mercedes 2008-as világbajnoka egy igen kemény hétvégére számít a jövő héten megrendezésre kerülő Brit Nagydíjon Silverstone-ban.

2011.07.03 13:47f1-live.hu

Lewis bízik a jó szereplésben. Mint mondja:
- A 2008-as silverstone-i győzelmem volt az egyik legédesebb és legkiemelkedőbb pillanat az egész Formula-1-es pályafutásom során. Ez egy olyan emlék, ami mindig el fog kísérni. A dobogó tetején állni és látni a zászlókat, az arcokat, egyszerűen hihetetlen.

- Annak ellenére, hogy Silverstone-ban sok minden megváltozott a pályát és a paddock-ot illetően is, biztos vagyok benne, hogy a több ezer rajongó ugyanolyan szenvedélyes, mint volt. Ez az egyik legnagyszerűbb dolog a Santander Brit Nagydíjon. - tolmácsolja a sztárpilóta szavait az f1-live.hu.

- A versenyen lesz néhány igen fontos szabályváltoztatás, ami hatással lesz az összes csapatra, és érdekes lesz látni azt, hogy mennyiben változtat mindez majd az eredményen. Ez egy mozgalmas hétvége lesz a mérnökeinknek, akiknek alkalmazkodniuk kell – mint eddig mindig, fantasztikus munkát végeznek, hogy versenyképesek maradjunk. Várom már Silverstone-t. Ez az egyik legjobb versenypálya a világon, és azt gondolom, hogy a DRS és a KERS rendszer használatával az egyik legizgalmasabb Brit Nagydíj vár ránk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.