Még mindig azon rágódsz, elég nagy-e?

Péniszről lógó súlyok - van jobb módszer is?

Uh! Amikor meglátsz egy fotót, amin a péniszről súlyok lógnak le, általában nem arra gondolsz, hogy valaki épp a nemi szervét akarja meghosszabbítani, sokkal inkább egy fétis jut eszedbe.

2011.05.23 17:00kamaszpanasz.hu

Rárakhatsz egy kézi súlyzót a péniszedre, azonban valószínűleg a vége egy kirándulás lesz a kórházba. Lehet, hogy ugyan valamivel hosszabb lesz, de valószínűleg „működésképtelen”. És kinek hiányzik az, hogy kellemetlen magyarázkodásokba kezdjen a kórházban?

Mit is akarsz növelni?

A pénisz legfőképp, kötőszövetből és tágulékony érképletekből áll. Gondolj csak bele! A bőr iszonyatosan meg fog nyúlni és péniszed elefántormányhoz hasonlóan fog kinézni.

A corpus cavernosum a pénisz két oldalán lévő szövet, amely az ütőerekből származó vérrel telik meg, ez okozza a merevedést. Ennek a szövetnek a méretét nem tudod növelni!

Van lehetőség, de az kicsit körülményes

Végülis van két orvosi beavatkozás, amivel meg lehet nagyobbítani péniszünket. Az egyik az a procedúra, melynek során a pénisznek a testhez rögzítő ínszalagját vágják el. Ez 4-5cm hosszabbodást jelenthet.

De mivel a pénisz elveszíti a testhez való kötődését,a műtét esztétikai eredménye kérdéses. A másik alternatíva, hogy zsírt távolítanak el az ember egyes részeiről. Például combok, karok. Ezt fecskendezik be a nemi szerv szövetébe.

Sokszor azonban a szervezet nem reagálja le jól ezt a beavatkozást, ezért többször meg kell ismételni. Ezáltal pedig egyre inkább nő a fertőzésveszély.

Akár nagyra nő, akár nem...

A hímvessző növekedése körülbelül akkor fejeződik be, mikor a pubertáskornak vége. Ez egyes embereknél akár a korai 20-as évek is lehetnek! Ne aggódj emiatt, ez teljesen természetes! Ha amiatt aggódsz, hogy a péniszed nem elég nagy, csak az idődet pazarlod!

Akkor aggódj, ha nem tudod, hogyan kell használni! Nyugalom: a szexet nem a péniszméret határozza meg! Ha azonban kreatívan és gondosan töltöd el azt az időt - amit egyébként arra szánnál, hogy gondolkodj, miért nem nagy az enyém -, sokkal jobb közérzeted lesz. Sőt később az ágyban is magabiztosabb lehetsz!

A péniszméret növelése

A pénisz méretének növelése régóta foglalkoztatja a férfitársadalmat, legtöbbször ok nélkül. Téved az, aki azt hiszi, hogy a női orgazmus és örömteli szex csak nagy méretű pénisz birtokában érhető el.

Számos csodaszert hirdetnek pénisznövelőként, illetve terjednek veszélyes technikák is. A gyógynövények, csodaszerek hatása nem igazolt, ez még a kisebb baj, mert ez esetben csak a fölösleges pénzkidobással kell számolni, de sok esetben olyan mellékhatásaik is lehetnek, amik már komolyabb egészségkárosodást is okozhatnak.

Ezért is fontos, hogy semmilyen kétes terméket ne rendlej meg az internetről. A másik veszélyes dolog a különböző technikák alkalmazása, ilyen a pénisz súlyzókkal való növelése.

A módszer komoly sérülésveszélyt rejt magában, eredménye pedig annyi, hogy a rugalmas bőr és bőr alatti szövet megnyúlik, tónusát elveszti, komolyabb esetben károsodhat a pénisz keringése, szivacsos testei, ez pedig a merevedés zavarában nyilvánul meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.