Eljegyezte barátnőjét az egykori Beatles-tag

Fotókkal - 68 évesen megint vőlegény Paul McCartney

Nem sokkal azután, hogy végleg lezárta botrányos házasságát Heather Mills-szel, Paul McCartney megismerte jelenlegi párját, Nancy-t: most gyűrű került a kedves ujjára!

2011.05.08 08:30ma.hu

Lassan négy esztendeje, hogy egy párt alkot az egykori Beatles-tag és az üzletasszony Nancy Shevell. 

Paul McCartney korábban kétszer volt nős. Nagy szerelmét, Lindát rákbetegség miatt veszítette el 29 év házasság után.

Gyermekeik James Paul, Mary, a divattervezőként igen ismert Stella McCartney, illetve Heather, Linda előző kapcsolatából született lánya, akit McCartney adoptált.

Később a zenész feleségül vette a modell Heather Mills-t, akitől nem sikerült túlságosan botránymentesen elválnia. Négy évig tartott a házasságuk, egy kislányuk van, a kis Beatrice.

Talán nem véletlen, hogy Paul óvatosan vágott bele új kapcsolatába, az esküvőt meg aztán végképp nem kapkodja el. Közel négy éve vannak együtt Nancy-vel, és a sztár csak most tette fel a nagy kérdést: megkérte szíve hölgye kezét, megtartották az eljegyzést!

Hogy a szándékai komolyak az 51 esztendős Nancy irányában, arról már tavaly is lehetett hallani, az esküvőt régóta emlegetik.

A 68 éves McCartney gyermekei a hírek szerint kedvelik a mostohaanya-jelöltet - sosem volt titok, hogy Stella neheztelt apjára korábbi házassága miatt Heather Mills-szel...

A csinos ara családja egyébként egy hatalmas szállítmányozási vállalatot vezet, így szó sincs arról, hogy leendő férjének vagyona érdekelné...

Több dolgot is átalakít életében Paul McCartney

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.