Ne járassuk le magunkat

Kémbe átmenő lányok - 7 dolog, amit utálnak a fiúk a Facebookon!

Vannak dolgok, amire bizony felkapjuk a fejünket, amikor a közösségi portálokon járunk - nem mindenki tudja, milyen információknak, képeknek van ott helyük. Íme 7 dolog, amit a fiúk leginkább nem díjaznak egy lány Facebook-adatlapján!

2011.04.29 14:50ma.hu

Nem mindenki tud szabadulni a közösségi portálok nyújtotta lehetőségektől, pontosabban, nem teljesen arra használja ezeket az oldalakat, amire kitalálták őket.

Kiderült, a férfiakat bizony idegesíti néhány Facebook-ozási szokás a lányok részéről.

Ki nem állhatják például, ha egy lány kémbe megy át, és igyekszik egy pasiról minden lehetőt felkutatni, amihez valami negatívumot köthet. Például a régi képeit nézegeti, volt vagy jelenlegi hölgy ismerőseire kérdez rá, tesz megjegyzéseket. Mintha csak valami titokzatos afférra akarna rájönni...

Van, akit az küld a plafonra, ha egy lány számtalan idétlenül grimaszoló képet vagy netán csücsörítőset tesz fel magáról az adatlapjára. Unalmassá és irritálóvá válik.

A túl sok információ kiadása is zavarja a férfiakat. Ez nem egy show, ahol ki kell beszélni mindent.

A magáról számtalan portrét felpakoló hölgy sem kap jó pontot a pasiktól. Egész albumok vannak netán róla, csak a saját arcáról - a pasik szerint ilyen esetben elgondolkodtató, vannak-e ennek a lánynak barátai.

A fiúk mulatságosnak találják, ha egy hölgy a lábujjairól vagy a körmeiről rak fel képeket. Úgy vélik, erre igen kevesen kíváncsiak.

Ellenszenvesnek hat, amikor egy csalódott lány elragadtatja magát, és adatlapjára gyűlölködő szövegeket ír, mint például "csaló, hazudozó, hűtlen férfiak" - hiszen ez nagyon sok férfira nem igaz.

Az sem tetszik viszont a pasiknak, ha egy lánynak az az első néhány találka után, hogy közös fotót pakol fel kettejükről az adatlapjára...

Érdemes utánanéznünk, a mi adatlapunk vajon mit tartalmaz...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.