Ismerkedésre is fel lehet használni a szabadnapot

"Már megint egy" - Az ünnep a szinglik réme?

Mit csináljon egy szingli az ünnepek alatt? Nincs könnyű dolguk az egyedülállóknak, különösen, ha a családi kötelékek sem túlságosan szorosak.

2011.04.22 13:00napidoktor.hu

A hétvégék, az ünnepek a családoké. Nagyon nehéz dolga van az egyedülállóknak, hiszen pártalanságuk miatt (amennyiben a családi kötelékek sem túl szorosak) nincs igazán kivel megosztaniuk az ünnepek idején ”rájuk szakadt szabadidőt”.

Érdemes ilyenkor mindenképpen mások társaságát keresni. Lehetnek ezek barátok, a család vagy éppen egy pártalálási célnak megfelelő közösségi esemény.

A szinglik párválasztó lesein a leglényegesebb a kölcsönös szimpátia. Olyan közeget kell keresni, ahol biztonságban érezzük magunkat. A hasonló érdeklődés, egy figyelemfelkeltő hang vagy éppen egy kellemes illat, mind szimpátiát ébreszthetnek a másik félben.

Érdemes nyitnunk a lehetőségek felé. A társkeresők leginkább az első családalapítás előtt vagy egy második, harmadik újrakezdés reményében tűnnek fel a párkereső programokon.

Leginkább a másik nem érdeklődését felkeltő programokon kell részt venni, ha párt szeretnénk találni magunknak. Ez amiatt fontos, mert ahol sok hölgy fordul elő, ott nagyobb eséllyel kelti fel egy férfi a hölgyek figyelmét.

A férfias programokon pl.: egy bowlingozáson pedig az urak szeme könnyebben megakad a csinos hölgyeken. Az élet leghétköznapibb pillanataiban is felkeltheti valaki a figyelmünket. Járjunk nyitott szemmel az ünnepek alatt is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.