Szingli gazdi pasivadászaton

Mit tegyen az ember lánya, ha meglát egy állati jó pasit?

Kutyamód nehéz a dolga annak, aki ismerkedni szeretne. Íme néhány egyszerű "pasicsalógató". Hozzávalók: pajkos eb és egy bájos gazdi kutyával.

2010.11.10 12:45napidoktor.hu

Szimplán nem sétálhatunk oda bárkihez, ám ha a kutyánk teljesen véletlenül odarohan, nincs mit tenni, be kell gyűjteni az elkószált ebet.

Abban az esetben, ha a kedvencünk nem figyel fel annyira a srácra, mint mi, simán orvosolhatjuk a problémát egy kislabda segítségével. Mivel ezek a pattogós játékok könnyen irány tévesztenek, előfordulhat, hogy éppen a kiszemeltünk felé repülnek.

Micsoda szerencse az ilyen!

A legtöbb esetben csupán a félsz tartja vissza a feleket, hogy megszólítsák egymást. Az ismerkedés ugyanis nem gyerekjáték, az elszántság mellett szükség van a frappáns dumára, különben már sarkon is fordulhatunk. Ekkor léphetnek színre az ebek.

Kutyaharapás szőrivel

Egy édes kutyussal az oldalunkon bátran odasétálhatunk egy még annál is édesebb gazdihoz a parkban.

Ha gondot okoz beszélgetésbe elegyedni, mi más lenne megfelelőbb és aktuálisabb a kis kedvenceknél. Nem kell megijedni, hiszen ilyenkor nem játszunk nyílt lapokkal, ezért vész esetén gond nélkül fújhatunk visszavonulót.

Ha pedig úgy érezzük, szabad a pálya, elég egy-két bátorító pillantást vetünk a srácra, hogy ő is vegye a zöld jelzést.

Minél kisebb annál hatékonyabb!


A kölökkutyus a szinglik aduásza! Ki ne hajolna le, hogy megsimogasson egy édes ebet, aki még csak pár hetes.

Amint megtörtént az első lépés – a kutya felé –, kihasználva a kínálkozó lehetőséget, semmiképpen ne szalasszuk el a kedves és remélhetőleg „gazdátlan” srácot.

Vica-verza

A mechanizmus fordítva szintén alkalmazható. Kívánni sem lehet jobb alkalmat az ismerkedésre, mint mikor kiskutyát sétáltat egy vonzó pasi.

A látvány önmagában filmbe illő, de ne merengjünk túl sokáig, mert ilyen lehetőségre gyorsan lecsapnak a környéken lévő szemfüles szinglik. Semmiképpen ne mutassunk érdeklődést a srác felé, minden figyelmünket a kutya kösse le.

Viszont ha úgy érezzük, a gazdi felfigyelt ránk, és vevő a játékra még egy erősebb célzást is megengedhetünk maguknak.

Ebadta romantika

Az első randik kínos csendjei szintén áthidalhatóak, ha a házi kedvencekre terelődik a szó. Több okból érdemes bevetni ezt a trükköt.

Egyrészt ezen a terepen mindketten otthonosan mozogtok, így a feszültséget oldva, nyugodtabban tudtok társalogni. Másrészt néhány vicces történetet elmesélve a vidám pillanatok kellemessé teszik az első közös estét. Felesleges aggódni a felmerülő kínos helyzetek miatt. Azok ugyanis mindig vannak, ha új emberrel ismerkedünk.

Ezekből a meleg helyzetekből viszont könnyen varázsolhatunk forró pillanatokat. Akkor sem kell kétségbe esni, ha nehezen ismerjük ki a másikat.

Csak vessünk néhány pillantást az ebére.

Ugyanis a mondásnak – miszerint a kutyák hasonlítanak a gazdájukra –, van alapja. Vagyis a legegyszerűbb mód a pasi teljes kiismerésére, ha megfigyeljük milyen mikor a kedvencével van.

Tehát elő a pórázzal és irány a park!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.